Lahja Lapselle -keräys

Lahja lapselle -keräys tuo jouluilon sipoolaisille lapsille!

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Sipoon yhdistys järjestää yhteistyössä Sipoon sosiaalitoimen ja Sipoon suomalaisen seurakunnan kanssa vuosittain Joulupuu-keräyksen, jossa kerätään joululahjoja vähävaraisten sipoolaisten lasten hyväksi. Keräys ajoittuu marras-joulukuuhun.

Keräys alkaa tänä vuonna 24.11.2019, kun kirjastoihin asetetaan pakettikortteja notkuvat kuuset.

Joulupuut löytyvät Söderkullan kirjastosta (Amiraalintie 2) ja Nikkilän kirjastosta (Pohjoinen koulutie 2.)

Toimi näin:

● Tule noutamaan kirjaston joulukuusesta pakettikortti, joka kertoo lahjan saajan sukupuolen, iän ja äidinkielen.
● Pakettiin käy uusi, itsetehty tai ostettu lahja (ei käytettyjä tavaroita). Lahjan tulee olla lapsen ikätasoon sopiva.
● Mukavia lahjoja ovat esim. lelut, kirjat, piirustus- ja askartelutarvikkeet, lahjakortit, lasten dvd:t, lautapelit yms. Lisänä voi olla karkkia.
● Lahjan tulee olla valmiiksi paketoitu. Voit kirjoittaa pakettikorttiin infoa paketin sisällöstä.
● Kiinnitä pakettikortti lahjaan ja vie lahja kirjastoon kuusen alle, kirkkoherranvirastoon (os. Iso Kylätie 1) tai lahjavalvojaisiin Söderkullan kirkolle 12.12.2018.

Huom! Söderkullan omatoimikirjastoon paketin voi jättää vain virkailijan ollessa paikalla.

Kaikki paketit toimitetaan seurakuntien diakoniatyöntekijöille, jotka huolehtivat lahjojen jakelusta niitä tarvitseville.

Sipoon kasvaessa myös lahjojen tarve on kasvanut. Viime vuonna jaettiin noin 300 lahjaa. Jokainen lahjapaketti menee varmasti perille ja tuo saajalleen paljon iloa ja antajalleen hyvää joulumieltä!