Perhekahvila-kyselyn tulokset

17.2.2019

Toteutimme loppuvuodesta 2018 kyselyn koskien perhekahviloitamme. Kyselyyn pääsi vastaamaan kaikki halukkaat, huolimatta siitä milloin perhekahviloissamme on vieraillut.

Perhekahvila-kyselyn tulokset olivat iloksemme hyvin positiiviset. Vastaajia ei ollut kovin paljon (26), mutta heistä suurin osa oli hyvin tyytyväisiä perhekahviloidemme toimintaan. 

Perhekahviloidemme ilmapiiriä pidetään lapsille mieluisana ja he saavat kahviloissamme seuraa ja uusia kavereita. Vanhemmat pitävät ilmapiiriä turvallisena ja 73% heistä on tuntenut olevansa erittäin tervetulleita. Väitteen "Perhekahviloissamme saa olla oma itsensä" kanssa oli täysin samaa mieltä 72% ja melko samaa mieltä loput 28%.

Suurimman osan mielestä perhekahvila on tuonut heille hyvää mieltä ja yli puolet ovat sitä mieltä, että kahvilassa käynti on auttanut jaksamaan arjessa. Tässä olemme siis päässeet tavoitteeseemme!

Ihanaa, että kävijämme suosittelevat toimintaa mielellään myös muille. Tuttavien lisäksi tietoa perhekahviloistamme saadaan myös somesta ja neuvolasta. Kävijöitämme on erityisesti ilahduttanut uudet ystävät, hyvät keskustelut, vertaistuki, edullinen lounas sekä se, että kahvilaamme on koko perhe tervetullut. Myös iltaperhekahvila oli koettu mukavaksi lisäksi. 

Kävijämme myös kiittelivät avuliaita ja iloisia vetäjiä ja sehän on totta, että ilman näitä kullaakin kalliimpia vapaaehtoisia ei tätä upeaa toimintaa olisikaan! Kiitos!

Tervetuloa jatkossakin perhekahviloihimme, niin uudet kuin vanhatkin kävijät!

Muistahan myös, että meillä on jatkuva tarve uusille vapaaehtoisille. Tule mukaan!