Tule vapaaehtoiseksi

Kuva: MLL/Matti Matikainen

Voisiko tämä olla sinun tapasi tehdä vapaaehtoistyötä?

MLL Sipoon yhdistys etsii jatkuvasti vapaaehtoisia toiminnan tukemiseen. Pienikin teko voi merkitä lapsiperheille paljon ja vapaaehtoistyö antaa myös monia mukavia hetkiä tekijälleen. Jokainen voi osallistua MLL Sipoon yhdistyksen toimintaan juuri sen verran kuin omat resurssit antavat myöten. Katso alta, löytyisikö listalta sinun tapasi tehdä vapaaehtoistyötä.

1. Etsimme vapaaehtoisia satunnaiseksi avuksi esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin

Kiinnostaisiko sinua auttaa silloin tällöin esimerkiksi kirpputorijärjestelyissä, tapahtumien kahvinkeittotehtävissä, perhekahvilan sairastuuraajana, askartelunohjaajana, tai muussa vastaavassa tehtävässä? Ilmoita kiinnostuksestasi  MLL Sipoon yhdistyksen hallituksen jäsenille.

2. Etsimme lasten- vanhempien ja vauvojen jumppien vetäjiä

Lasten jumpat, vauvatanssi, odottavien äitien liikunta, jne. kiinnostavat sipoolaisia lapsiperheitä paljon ja ryhmämme täyttyvät yleensä heti. Olisitko sinä kiinnostunut vetämään vapaaehtoisena jotain jumppaa? Järjestämme kyllä tilat ja hoidamme ilmoittautumiset. Esimerkiksi vauvatanssiin järjestetään säännöllisesti myös ohjaajakoulutuksia.

3. Etsimme vetäjää isä-lapsikerholle

Isä-lapsikerhon tarkoituksena on luoda lapsille ja isille mahdollisuuksia yhdessä puuhailuun ja tukea isän ja lapsen suhteen kehittymistä. MLL:llä on kerholle valmis konsepti, mutta ohjaaja puuttuu. Jos olet kiinnostunut, ilmoittaudu tai kysy lisää!

4. Etsimme jatkuvasti myös esimerkiksi lastenhoitajia, perhekummeja, ystäviä maahanmuuttajille, kylämummeja ja -vaareja...

Olet tervetullut myös seuraamaan vuosikokouksiamme, joissa suunnittelemme yhdessä tulevaa toimintaa.

Tule rohkeasti mukaan toimintaamme, ota yhteyttä!