Pomppulinnan vuokraus

Kaikki yhdistyksemme jäsenet voivat vuokrata pomppulinnan omiin juhliinsa edulliseen hintaan 50 euroa / viikonloppu (kaksi vuorokautta).

Vuokraaja saa pomppulinnan käyttöönsä laittamalla asiasta sähköpostia osoitteeseen mll.sipoo@gmail.com

Pomppulinnaa säilytetään Sipoon monitoimihallilla osoitteessa

Lukkarintie 5, 04130 Sipoo.

Vuokraaja itse hakee ja palauttaa pomppulinnan monitoimitalolle. Pomppulinna on painava ja iso, joten sen liikuttamiseen tarvitaan pari ihmistä ja vähintään farmari-mallinen auto. Linnan pystytys sen sijaan on helppoa. Mukana tulevat ohjeet on silti syytä lukea ennen pystytystä.

Pomppulinna on kokoonpuhallettuna kooltaan noin 3,1 x3,1 metriä ja korkeus on noin 2,8 metriä.
Pomppulinnapaketissa on pressu, pomppulinna, kiinnitysköysiä, kiinnitystappeja, puhallin ja paikkapaloja.

Pomppulinnaa ei saa käyttää sateella eikä kovalla tuulella. Sateella pomppulinna kastuu ja sen kuivattaminen vie useita päiviä. Pomppulinna on tarkoitettu vain lapsille!

Huomioithan, että puhallin pitää kovaa ääntä.

Mikäli pomppulinna väärinkäytöksen seurauksena rikkoutuu tai se palautetaan  likaisena tai märkänä takaisin, voi yhdistys laskuttaa vuokraajaa pomppulinnan  korjaus-/siivouskustannuksista 150,-

MLL Sipoon Yhdistys vuokraa pomppulinnaa Korona-virustilanteesta huolimatta. Pomppulinnaa hakiessa tulee noudattaa yleisiä sääntöjä virusten leviämisen ehkäisemiseksi. Yhdistys pitää huolen siitä, että vuokrauksien välissä on riittävästi aikaa, jolloin virusten leviäminen estyy. Pomppulinnaa voi halutessaan pyyhkiä desinfioivilla aineilla.  Vuokraus on aina vuokraajan vastuulla.

Toivotamme hauskoja pomppu-hetkiä!